Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Jindra
Maandagmorgen 25 juni kwart voor 8 brachten we Lynn en Jindra samen met Piet en Marga naar Schiphol. Ieder nog in de eigen auto bij pa en moe.Op schiphol aangekomen moest Lynn meteen haar backpack op haar rug. Jindra was slimmer (of was het haar vader?) haar backpack lag op de kofferdrager op wieltjes. Lynn bleek er zo'n zin in te hebben, je zag dat ze het jammer vond om de bagage van haar rug te doen. Het voelde zo stoer!.
Op naar het inchecken, wat een gegiechel van die meiden. Wij moesten stiekum lachen toen onze wereldreizigers op het arrivalbord keken naar de vertrektijden. Piet maar fotograferen ! het gelach werd steeds harder. Tijd voor koffie bij Star buck. Ik had dit nog nooit meegemaakt, wat een grote mokken!Daarna sanitaire stop en op zoek naar de douane. Gevonden en laten wij (de ouders) nou toch weggestuurd worden!We waren per ongeluk te ver meegelopen, dus knuffel, lijfie tegen je aan drukken nog een blik en dikke kus en zwaai zwaai daar gaan ze. even wat wegpinken ze zijn nu echt weg! Gelukkig vandaag een sms veilig aangekomen in hostel, vervoer was goed geregeld en het zag er allemaal prima uit. Hier blijven ze twee dagen. fijn een goed bericht te lezen ga maar lekker genieten samen!
wat een leuk berichie Joke.
het is hier geweldig!!!
gefeliciteerd met u verjaardag!
groetjes en dikke knuffel....