Eindelijk weer wat nieuws!
He, leuk om weer wat te lezen....jullie maken wel heel wat mee, nieuwsgierig naar de foto's en verhalen knuffel
In je mail schreef je dat je grote verhaal nu wel gelukt was, is hier nog niet doorgekomen, dus weet niet of het gelukt is....blijft moeilijk denk, vervelend dat je hele verhaal opeens weg was.
Jindra goed te horen dat jullie genieten.
En leuk om je verhaal weer te lezen.
Groetjes
Het is zeker leuk om dit met je mee te lezen en jullie zullen heel wat zien en beleven. Veel plezier. Gr
Wauw, wat een avontuur hoor ik alweer. Vast heel gaaf om dit allemaal mee te maken. Ook ik ben errug benieuwd naar de foto's. Geniet lekker en doe voorzichtig. We missen je! Kussie
Ik heb hier in Ierland eindelijk weer en beetje knappe internetverinding om je blog te lezen. geweldig om dit allemaal te lezen, geniet ervan, hier heb je het over 20 jaar nog over. Groetjes uit en winderig ierland. Hans
Ha wat leuk ik wissel jouw blog en die van Lynn steeds af en krijg zo een aardig verloop van jullie reis. Wat veel indrukken en ervaringen, ga lekker door zo, x
geweldig dat jullie zo genieten van deze avontuurlijke reis.leuk om te lezen, geniet ervan, het is zo weer voorbij
gefeliciteerd met je pappa. groetjes Jan en Vera
Een fantastische ervaring, geniet ervan.
Met deze ervaringen kan je wat mee, dit verruimt je kijk op de wereld.
Veel plezier en weer een veilige terugreis.
Groeten,
Kees