jindraborneo.reismee.nl

Salamat salam (goedenavond)

Salamat salam, goedenavond dus. Het is hier avond nou. Heel raar idee dat het in holland middag is. Dus net de middag van papa's verjaardag! Die heb ik lekker gevierd door vandaag te zagen. We moeten een looppad maken voor de verzorgers om de sunbears eten te kunnen geven, dus ben benieuwd hoe dat gaat worden. Zat er vandaag over na te denken hoeveel ik al gezien heb. Niet alleen qua natuur, maar ook dieren en de lokale mensen. Alles om je heen is geweldig. Het weken tussen de makaken, oerang oetangs en sunbears maakt het echt leuk. Ze komen heel dichtbij en dat levert heel wat leuke fotoos op, die ik er hoop ik snel op kan zetten! Heb in t wild varanen, makaken, krokodillen, allerlei soorten insecten en mooie vogels gezien. Echt zo mooi! Ik kan niet te grote teksten schrijven, maar voor nog meer verhalen kunnen jullie ook bij lynnborneo.reismee.nl kijken. Ik reis met lynn en er staan o.a. (uitgebreidere) verhalen en ook wat fotoos op haar blog. Zoals ik al zei probeer ik ze er ook op te zetten en anders naar me ouders te sturen. Tot snel! Kus jindra! P.s. Ome hans fijne vakantie en weer bewdankt voor alle leuke reacties! Vind het heel leuk om te lezen allemaal!

Nancy Mulsch

Hoi Jindra,

Leuk om je verhalen te lezen. Volgens mij - en ik denk dat ik het kan weten - is het selamat malam. Maar je gaat natuurlijk op je gehoor af. malam is avond maa misschien is het wel een dialect op Borneo wie zal dat zeggen. Als je in de jungle bent zijn jullie dan van top tot teen gekleed inclusief iets op jullie hoofd? Buiten grotere beesten zijn er ook van die kleine venijnige of valt dat allemaal wel mee? Zal ook eens kijken op de weblog van Lynn. Nog een fijne tijd daar.
Groetjes, Nancy

ivonne smiers

Leuk om je verhalen te lezen Jindra! Zo kunnen we meeleven met je ouders en met jou. Heel veel plezier nog de komende tijd, dit wordt een ervaring die je je leven lang niet meer zult vergeten!
groeten Ivonne (collega van je moeder)

Jim

Dag meid! Je hebt het steeds leuker en leuker zo te lezen. Ik krijg van mam ook al je mails door. Goed bezig hoor! Doe je wel voorzichtig met al dat werken :p hier regent het veel, denk dat jij het dus beter heb. :p x

ruby

Heeee moppies! Ben blij dat het allemaal zo goed gaat met jullie! Vet cool al die mooie beesten joh! En bij de lokale bevolking is het volgensmij ook goed vertoefen :) mijn vakantie was ook een toppertje en heb vandaag me diploma opgehaald! spreek jullie snel weer! Dikke kus van mij

Ina.

Hoi meiden zo te lezen vermaken jullie je wel. jindra van harte gefeliciteerd met je vaders verjaardag. Geniet er maar van het is hier niks aan winderig en buien.
Groetjes van de Veekentjes.

Mama

Misschien dat je vandaag je blog kan lezen, hoe was het in Sandokan vandaag? Goed om heel af en toe een sms te krijgen, geniet er van en hou je goed....

Ilse

Jindra!!

Wat onwijs gaaf om je verhalen te lezen. Heb die van jou en Lynn gelezen en kan me voorstellen dat jullie een toptijd hebben met z'n tweetjes daar! Wat een ervaringen zeg, slapen in de jungle?! Echt super leuk! Lekker van genieten meis en ik houd jullie blogs in de gaten, helemaal leuk!

Dikke kus uit Nederland!! xx

papa piet

nog een beetje vol te houden daar hard werken zeker jullie laatste week alweer hou jullie goed en plezier he liefs en kus hahaha