jindraborneo.reismee.nl

one week away...

AAAAAAAAAHHHHH,

nog een week te gaan en ik heb er zo ontzettend veel zin in,
deze week nog de allerlaatste dingetjes regelen en dan zijn we helemaal klaar voor vertrek.
ik moet zeggen dat de kriebels nu toch wel met de dag erger worden.
en wat helemaal leuk was is dat er iemand van de krant langs is geweest.
jawel mensen, lynn en ik komen misschien in de krant...haha.
was een leuk deel van de voorpret!

groetjes...!

Elle - Travel Active

Ja nu duurt het niet meer heel lang he. Spannend!

Leuk dat Lynn en jij misschien in de krant komen! Wil je even doorgeven als jullie echt in de krant komen? Want dat artikel willen wij natuurlijk ook wel even lezen!

Nog een paar nachtjes....succes nog met alle voorbereidingen en alvast heel veel plezier!

Jindra

Hallo Elle,

bij mijn foto's kan je het krantenbericht zien.
we zitten zelfs op de voorpagina. haha.
kon niet stoppen met lachen toen ik het zag.

allemaal kriebels :p

groetjes...

Sandra

Heey Jindra,

Nou aan de foto op facebook te zien stond je idd in de krant. Een super leuk artikel met een hele leuke foto. En altijd handig dat dan deze link erbij staat. Ik ga je zeker volgen en ben benieuwd naar je verhalen. Heel veel plezier daar!!!!

Groetjes
Sandra (Bakker-Blokker)

Aernout Bos

Super van die krant, Jindra.
Ik ben hardstikke trots op jou en Lynn.
Niet alleen dat jullie geslaagd zijn, maar dan ook nog eens aan zo'n uitermate zinvol projekt mee gaan werken.
helemaal top!
groetjes, Aernout Bos

Hoi Jindra,

Ik wil jou en Lynn, mede namens volleybalvereniging wognum, een goede reis toewensen en een geweldig verblijf op Borneo. Het lijkt me een geweldige ervaring dat jullie daar opdoen en dan doen jullie ook nog eens heel goed werk!!! Ook onze felicitaties dat jullie geslaagd zijn voor het vwo.
Groetjes, Nancy Mulsch

Piet Ursem

hoi lieverd van me, nog een nachtje slapen en dan is het zover, ik wens je heel veel reis-plezier heel veel liefs en doe voorzichtig liefs je vader

Merel

Heee lieve Lynn & Jin!

Wat spannend! nou de grote mensen wereld in en vrijwilligers werk doen.. ik vind het heel knap van jullie.

Ik wilde nog even zeggen dat ik super trots op jullie ben en wens jullie een hele goede reis!

Pas goed op elkaar en vooral genieten dames!

Dikke kus xxxx

Pap en mam

www.stepinlodge.com/index.cfm
FF een berichtje van ons, we hebben geprobeerd via google earth te kijken waar jullie zitten in Kota Kinabalu,maar dat lukte niet, wel satelietfoto, en het zag er erg groen uit....Jullie zitten al bijna op de helft van jullie 15 uur vliegen, hoop dat het lukt omff te slapen..ff the side erop gezet, kan een ander ook zien waar jullie de 1e nacht zitten, hou jullie goed, let goed op elkaar...liefs en knuffel wij.....

mam

Hoi,net je sms gehad vanmiddag, en nu ga je iets met sunbears doen, meteen gezocht op google, yeh het zijn best wel grote beren, dat is iets anders dan met kinderen of putten graven....doe je voorzichtig.Zeer nieuwsgierig wat jullie moeten gaan doen, het is wel een bedreigde diersoort, en er is een conservation center die geholpen word door vrijwillgers, ziet er spannend uit...ik hoor wel,ps kon je sms daarvandaan,of zitte jullie er nog niet?